Decorverhuur

Tel: 06 - 1783 8890

U kunt bij ons terecht voor het huren van losse decorstukken of sets uit de catalogus, maar ook voor het laten maken van een speciaal decorstuk of voor het uitwerken van een totaalconcept. Al naar gelang uw persoonlijke wensen en budget kies u zelf de juiste aanpak: zelf doen, laten doen en/of maatwerk.

1. ZELF DOEN

Zelf doen houdt in dat u de decorstukken zelf huurt, ophaalt, opbouwt, afbreekt en weer retourneert. Dit is uiteraard de voordeligste manier van huren. Voor sommige, wat ingewikkelder objecten is dit echter niet mogelijk omdat deze uit veiligheidsoverwegingen altijd door een van onze medewerkers moeten worden opgebouwd. Wij informeren u daar graag over.

2. LATEN DOEN

U kunt er ook voor kiezen om het gehuurde decor door ons te laten vervoeren en op te bouwen. Naast het gemak bent u er op deze manier ook zeker van dat het decor op de best mogelijke manier wordt geïnstalleerd.

3. MAATWERK

Voor het maken van een specifiek decorstuk, een uitgebreid decorplan of een totaalconcept kunt u ook bij ons terecht. Daarvoor verwijzen wij u naar het onderdeel maatwerk. Hierin beschrijven we onze werkwijze en geven we in de showcases diverse voorbeelden van voorgaande projecten, zodat u alvast een idee krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen.

CATALOGUS

De catalogus geeft een overzicht van decorstukken die bij ons te huur zijn. U kunt zowel zoeken op een type decorstuk of op thema. De decorstukken zijn zoveel mogelijk voorzien van informatie.

MEER INFORMATIE M.B.T. VERHUUR

Wanneer u meer wilt weten, bijvoorbeeld of een decorstuk in een bepaalde periode beschikbaar is, hoeveel het kost etcetera kunt u contact opnemen via dit formulier of bellen met het telefoonnummer onderaan elke pagina.