Maatwerk

Tel: 06 - 1783 8890

Naast het huren van artikelen uit onze catalogus, kunnen wij speciale objecten vervaardigen en specifieke thema’s voor u uitwerken. Daarbij kunt u denken aan een bepaald logo, letters of een bepaalde afbeelding, maar ook voor lampen, meubilair en inflatables kunt u bij ons terecht. Omdat we vrijwel alles in eigen beheer maken, hebben we een korte levertijd en hanteren we een redelijke prijs. 

Naast de vervaardiging van losse objecten is het ook mogelijk om een geheel project aan ons uit te besteden. Daarbij maken we in overleg een ontwerp dat past bij uw wensen, bouwen het ter plaatse op en breken het ook weer af. Uiteraard houden we daarbij rekening met de geldende veiligheidsregels. Zo weet u zeker dat het decor er perfect bij zal komen te hangen en heeft u er geen omkijken meer naar.

INTERIEURS

Naast het huren van losse objecten kunt u ook een vast interieur door ons laten maken of uw oude meubilair een make-over laten geven. Zie bij projecten bijvoorbeeld de inrichting van de Powerzone.

LETTERS & LOGO’S

Letters en logo’s kunnen we in vele uitvoeringen voor u maken. Zo werken we niet alleen met hout of polystyreen maar kunnen we uw logo ook als inflatable uitvoeren. Zie bij projecten bijvoorbeeld het project voor presikhaaf.

IMPRESSIES

Ter inspiratie en om een beeld te krijgen van de diverse mogelijkheden kunt u bij projecten een aantal van onze projecten bekijken.